top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBryan Stricker

Bryan Stricker draagt nieuwe single ‘Een Ster’ op aan zijn overleden oma

Bryan Stricker heeft een live versie opgenomen van 'Een Ster’. Het liedje wordt gereleased op vrijdag 26 november 2021.

Ruim twee maanden geleden bracht hij het nummer al ten gehore tijdens zijn allereerste solo concert met band in schouwburg Het Park in Hoorn. Het origineel is ‘Ein Stern’ van Nik. P. Bryan draagt het nummer op aan zijn overleden oma met wie hij een zeer nauwe band had. Over het nummer zegt Bryan: “Muziek is voor iedereen en door een liedje persoonlijk te maken kun je een ieder hierin meenemen. ‘Een Ster’ is een nummer dat in ieder geval voor mij en waarschijnlijk voor veel mensen een speciale betekenis heeft en voor altijd zal bestaan, net zoals een ster zelf.”


Speciaal voor zijn fans bracht Bryan onlangs een EP uit met akoestische versies van zijn eigen liedjes, waaronder ‘Samen met jou’ en ‘Gisteravond laat’. ‘Een Ster’ verschijnt via PVT Records en is verkrijgbaar op alle streamingplatformen, waaronder Spotify.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT CONCERT

Er gelden extra maatregelen in schouwburg Het Park: Let op: voor het concert heeft u, naast uw tickets, ook een coronatoegangsbewijs nodig. Uw persoonlijke tijdslot Om de veiligheid van onze bezoekers

コメント


bottom of page